Velkommen til Haslev Svømmeklubs hjemmeside                        


 Haslev Svømmehal er pga. Coronavirus (COVID-19) lukket ind til videre.
  Vi forventer at kunne åbne den nye sæson mandag den 24. august. 
 
Tilmelding til sæson 2020-21 er åben for nuværende medlemmer. (Nye medlemmer kan tilmelde sig fra 1. juli)
 
 Du skal logge dig på med det brugernavn og password, du allerede har. Hvis du har glemt dit brugernavn/password, trykker du på "GLEMT PASSWORD" via "Log Ind" for oven og sender din e-mailadresse til os, så får du tilsendt dit brugernavn og et nyt password.
  
 Hvis du har skiftet e-mailadresse, eller hvis dit brugernavn og password ikke accepteres, skal du sende en mail til Jørgen Essendr0p på admin@haslevsvoemmeklub.dk. Efter 1-2 dage vil du herefter få tilsendt brugernavn og password eller en vejledning om oprettelse af en ny profil.
 
VIGTIGT! For at gøre undervisningen så god som mulig og give dig en god oplevelse er det meget vigtigt, at du bliver tilmeldt det rigtige hold. Læs derfor holdbeskrivelserne før du tilmelder dig! Pga. corona lukningen har vi ikke haft mulighed for at anbefale et hold til næste sæson, og hvis du er i tvivl, skal du tilmelde dig samme hold igen, så kan vi ved sæsonstarten flytte dig til det hold, hvor du passer ind. 

Spørgsmål vedr. svømmeskolen og hold, kontakt Susanne på tlf. 31 62 46 90 mandag og onsdag mellem kl. 17 og 18 eller lørdag kl. 10-11.

Hvis et hold ved sæsonstarten ikke har 8 deltagere, kan det blive nødvendigt at lukke holdet, og du kan få tilbudt en plads på et andet hold.

BEMÆRK: Rabat for aflyst svømning!
Nuværende medlemmer kan i peroden 1. juni -30. juni tilmelde sig til den nye sæson med en rabat på 100 kr.(kompensation for aflyst svømning pga. COVID-19). Det er rabatprisen, der kommer frem, når du tilmelder dig.
  
Der åbnes for tilmelding af nye medlemmer den 1. juli

JE2005316