Velkommen til Haslev Svømmeklubs hjemmeside                        

Tilmelding til svømmehold.

 Er du ny svømmer i Haslev Svømmeklub, skal du oprette din profil ved at trykke på "Opret profil" øverst til højre.

Spørgsmål vedr. svømmeskolen og hold, kontakt Susanne på tlf. 31 62 46 90 mandag og onsdag mellem kl. 16 og 18 eller lørdag mellem kl. 10 og 11.

Hvis du tidligere har svømmet i Haslev Svømmeklub, skal du logge dig på med det brugernavn og password, du allerede har. Hvis du har glemt dit brugernavn/password, trykker du på "GLEMT PASSWORD" via "Log Ind" for oven og sender din e-mailadresse til os, så får du tilsendt dit brugernavn og et nyt password.

Hvis du har skiftet e-mailadresse, eller hvis dit brugernavn og password ikke accepteres, skal du sende en mail til Jørgen Essendr0p på joes@haslevnet.dk. Efter 1-2 dage vil du herefter få tilsendt brugernavn og password eller en vejledning om oprettelse af en ny profil.

VIGTIGT! For at gøre undervisningen så god som mulig og give dig en god oplevelse er det meget vigtigt, at du bliver tilmeldt det rigtige hold. Læs derfor holdbeskrivelsen før du tilmelder dig!

Hvis et hold ved sæsonstarten ikke har 8 deltagere, kan det blive nødvendigt at lukke holdet, og du kan få tilbudt en plads på et andet hold.

JE191006