Instruktørløn
Som instruktør i Haslev Svømmeklub vælger man selv, om man vil have udbetalt løn med skattetræk eller omkostningsgodtgørelse. Vær opmærksom på, at valget gælder for hele året (1. jan. til 31. dec.)

Lønskema
For at du kan få udbetalt pengene, skal du udfylde et lønskema. Lønskemaet kan du hente i tekøkkenet ved billetsalget - eller du kan kan downloade det her: 

 Lønskema 2023 som excel-fil (Hvis du er fortrolig med programmet Excel. Skal udfyldes og afleveres i den hvide postkasse)

 Lønskema 2023 som pdf-fil (Hvis du printer skemaet ud, udfylder det i hånden og afleverer det i den hvide postkasse)
 
 Første gang du skal have udbetalt løn eller omkostningsgodtgørelse skal du udfylde og aflevere en seddel med personlige oplysninger.
 
Oplysningsseddel med personlige oplysninger kan hentes her! Skal afleveres til Susanne hvis der i løbet af året er sket ændringer. 

HUSK - HUSK - HUSK

For Svømmeskolen;
Lønskemaet skal efter din sidste instruktørtime i måneden og senest den sidste dag i måneden sendes til Susanne Schultz på email svoem@haslevsvoemmeklub.dk .
Der trækkes 8% i AM-bidrag også fra frikort.

Omkostningsodtgørelse
Godtgørelse skal som minimum afregnes 2 gange om året: Henholdvis ved sæsonslutning og i december måned. Det er vigtigt, at december-lønskemaet afleveres senest den 10. dec. af hensyn til årsregnskabet, som skal afsluttes og sendes til godkendelse hos klubbens revisorer kort efter nytår.  
Godtgørelse uden bilag og skattetræk kan udbetales med op til kr. 6.000 (2023)

Lønsatserne
Se de præcise lønsatser på side 2 i Lønskema (xls)  (Husk du skal klikke på det andet faneblad "Vejledning" nederst i venstre hjørne, når du har åbnet Excel-filen, ellers kan du ikke se side 2) 
 
 JE230130
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram