Tilmelding til nye sæson åbner 1. juni

 Kontingent forhold for sæson 2020/21 i forbindelse med Covid 19 

Du har ret til tilbagebetaling af dele af dit kontingent.

Forud for sæsonen 2020/2021 besluttede bestyrelsen i Haslev svømmeklub, at svømmeklubben vil tilbagebetale kontingent for eventuel periode, hvor en nedlukning betyder, at der ikke kan tilbydes svømning.

Som bekendt blev svømmehallerne lukket 9. december 2020, og du tilbydes derfor en forholdsmæssig tilbagebetaling af dit kontingent fra 9. december 2020 til genåbning, dvs. 21. april for børn og medlemmer ældre end 70 år. For øvrige medlemmer er det endnu uklart, hvornår der må genåbnes, men det er forventet 6. maj.

På svømmeklubbens generalforsamling den 13. april 2021 blev det besluttet, at medlemmerne aktivt skulle anmode om tilbagebetaling inden sæsonafslutning 29. maj 2021, via mail til kassereren. Udbetaling vil ske i løbet af juni måned.

Hvis du ikke beder om at få dit kontingent retur, forbliver kontingentet i svømmeklubben, hvor det vil støtte klubbens almindelige arbejde og udvikling. Haslev svømmeklub har en fornuftig økonomi, se eventuelt referat fra generalforsamling på Svømmeklubbens hjemmeside.

Faxe Kommune har ekstraordinært bevilliget at Svømmeklubbens medlemmer kan svømme i juni måned. Dette er ikke en forlængelse af sæsonen, men et tilbud om svømning under Haslev Svømmeklub uden beregning. Nærmere info om dette kommer sidst i maj måned.

Sådan gør du:

Ønsker du at få en delvis tilbagebetaling af dit kontingent for svømmesæsonen 2020/2021 (fra august 2020 til maj 2021), så sender du senest 29. maj 2021 en mail til kasserer@haslevsvoemmeklub.dk  med følgende oplysninger:

  • Navn
  • Hold nummer (skriv venligst alle dine hold numre på) Du kan se dit holdnummer ved at logge ind på din profil, eller ved at finde dit hold på halplanen på hjemmesiden.
  • Konto oplysninger (reg. nr og konto nr).

 

Beløbet indsættes på din konto i løbet af juni måned.

 

På vegne af Haslev Svømmeklubs Bestyrelse

Jesper Kongstad / Kasserer

 

JE210424


Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle