Åbentvandssvømning i Haslev Svømmeklub

Open Water-svømmerne er en interessegruppe i Haslev Svømmeklub, som omfatter voksne motionssvømmere, der supplerer motionen i svømmehallen med svømning i åbent vand og anden langdistancemotion - fx løb, cykling, mtb, triatlon, langrend og adventure-races. Det er et uformelt fællesskab for glade motionister på alle niveauer med hovedvægten på samværet omkring de fysiske udskejelser.

HS Open Water afløser fra efterået 2011 HS Tri efter at en flok aktive tri-folk i svømmeklubben stiftede en selvstændig triatlonklub med regulær fokus på triatlonsport. Formålet med Open Water-aktiviteterne er ikke at konkurrere med den nye tri-klub. Formålet er fortsat at kunne tilbyde Haslev Svømmeklubs motionister et forum til forskellige arrangementer som fx den årlige Præstø fjordsvømning, Christiansborg Rundt og andre åbenvandsstævner. Flere af de ihærdige motionister i svømmeklubben og tri-klubben medlem i begge klubber. Besøg triatlonklubben 2TRI på deres hjemmeside http://www.2tri.dk/.

Aktiviteter
I sommerhalvåret suppleres især med åbentvandssvømning. Fra juni til ind i september svømmes der regelmæssigt i Kimmerslev Sø ved Borup 2-3 gange om ugen.

Interessegruppen HS Open Water drives af dem, der føler sig kaldet - så længe der basis for det. De voksne motionssvømmere kommer især fra Open Water-holdet lørdag og bobleholdene mandag og onsdag, men alle voksenmotionister som har lyst til at prøve åbentvandssvømning er velkomne. 
Jan Kiholm 06-10-11
                                                                                                  

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle